İslahiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi

WEB https://islahiyeram.meb.k12.tr
Adres : DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO 415/1 İÇ KAPI NO 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP
VİZYON : İlimizde ve Türkiye’de en kaliteli ortam, kaynak ve uzman kadroyu oluşturarak hizmet verdiği kitlenin tüm sorunlarını çözmelerine yardımcı olacak çözüm yollarının bulunacağı tek isim olmak.
MİSYON : İslahiye Rehberlik Araştırma Merkezinin halk ve kurumlarla en verimli şekilde işbirliğini artırarak kaliteli ortamlarda, uzman personelle Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetleri desteğini (özelde öğrencilere, genelde tüm birey ve kurumlara çağdaş, bilimsel yaklaşımlarla) vererek en kaliteli hizmeti sunmaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : DOĞALGAZ